Διαθέτει χώρο προσγείωσης ελικοπτέρων και υποβρύχιο. Ανήκει στον Εμίρη του Κατάρ και άφησε άφωνους τους λουόμενους στον Αη Γιάννη Λευκάδας

LEYKADA GIOTΑφωνοι, όπως αναφέρει το lefkadapress.gr, έμειναν οι λουόμενοι στον Αη Γιάννη Λευκάδας, αντικρίζοντας το εντυπωσιακό θέαμα δύο τεράστιων γιοτ -που θύμιζαν σε μέγεθος κρουαζιερόπλοια- στον ορίζοντα.

Οχι, δεν πρόκειται για υπερβολή, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα επρόκειτο πράγματι για ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου, δηλαδή για το ιδιωτικό γιοτ KATARA που ανήκει στον 62χρονο Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί.

To Katara, το οποίο έμεινε στον Αη Γιάννη Λευκάδας για αρκετές ώρες χθες το απόγευμα, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του το 2010. Εχει μήκος 124 μ. και πλάτος 19 μ., διαθέτει επτά καταστρώματα, χώρο προσγείωσης ελικοπτέρων και υποβρύχιο -μεταξύ άλλων. Η αξία του υπολογίζεται στα 300 εκατ. δολάρια.

GIOT LEYKADA 2 GIOT LEYKADA 3 GIOT LEYKADA

 Lefkadapress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.