Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αγονος ο διαγωνισμός για το ιπποδρομιακό στοίχημα

28 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Αμεση επαναπροκήρυξη για την ολοκλήρωση ως το τέλος Σεπτεμβρίου

ippodromosΑγονος κρίθηκε ο διαγωνισμός για το ιπποδρομιακό στοίχημα και το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε την άμεση επαναπροκήρυξή του.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ταμείο αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποσφράγισε σήμερα τη βελτιωμένη οικονομική προσφορά που υπέβαλε η Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No. 1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited” για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια. Το ΤΑΙΠΕΔ διαπίστωσε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, κήρυξε το διαγωνισμό άγονο και αποφάσισε την άμεση επαναπροκήρυξή του».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σεπτέμβριο ο διαγωνισμός θα γίνει σε μια φάση, δηλαδή μόνο με δεσμευτικές προσφορές, ώστε να υπάρχει επενδυτής ως το τέλος του μήνα.
Εκτός από την προσφορά της Intralot ενδιαφέρον εκδήλωσε και η επενδυτική εταιρεία Global Family Partners (GFP) η οποία δεν συμμετείχε στις προηγούμενες φάσεις του διαγωνισμού και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες κατέθεσε την Τετάρτη εγγυητική επιστολή.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα το ΤΑΙΠΕΔ είχε ζητήσει από την Intralot τη βελτίωση της οικονομικής προσφοράς για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.
Η ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη διάρκεια κοινής συνεδρίασης με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, εξέτασε σήμερα την οικονομική προσφορά που είχε υποβάλει στις 31 Ιουλίου 2014 η Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No.1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited”, ύψους 5.250.000 ευρώ. Διευκρινίζεται ότι αυτό είναι και το μόνο ποσό που εξετάζεται στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαγωνιστικής διαδικασίας. Διάφορα άλλα ποσά που ανακοινώθηκαν στα ΜΜΕ δεν συνδέονται με το τίμημα του διαγωνισμού».

This entry was posted on Πέμπτη, 28 Αυγούστου, 2014 at 20:28 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply