Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λαρισαία του έσπασε…το πέος κατά τη διάρκεια του σεξ

22 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Εμβρόντητοι έμειναν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι νοσοκομείου της Λάρισας με ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα και ίσως είναι ένα από τα πλέον σπάνια που μπορούν να συμβούν

ΚαταγραφήΣτο νοσοκομείο εμφανίστηκε ένας ώριμος άνδρας, γνωστός στην τοπική κοινωνία, με φοβερούς πόνους στα γεννητικά του όργανα, αφού όπως εξήγησε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης με τη σύντροφό του κάτι δεν πήγε καλά, και το πέος του έδειχνε σαν να έσπασε.

Οι γιατροί στο χειρουργικό τομέα του νοσοκομείου, έκπληκτοι και εκείνοι από το πρωτοφανές περιστατικό, κατέβασαν όλες τις γνώσεις τους για να το αντιμετωπίσουν και τελικά, μετά από λεπτή χειρουργική επέμβαση στο μόριο του ώριμου κυρίου, φαίνεται να απεκατέστησαν τη ζημιά.

Παρ’ όλα αυτά όμως στον τραυματία έμεινε μια πικρή γεύση, και ίσως του δημιουργηθούν και ψυχολογικά τραύματα, ενώ εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η φράση «μη μου σπας τον π…», ισχύει και στην πραγματικότητα.

 thessalianews

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2014 at 21:17 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply