Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με 1GB RAM το iPhone 6 σύμφωνα με διαρροή

19 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Κυκλοφόρησε σχεδιάγραμμα από την παραγωγική αλυσίδα της Apple
IPHONE 6To επερχόμενο iPhone 6 της Apple ίσως έχει 1 GB RAM, σύμφωνα με σχεδιάγραμμα που διέρρευσε από το κινεζικό site επισκευών GeekBar.

Το σχεδιάγραμμα φέρεται να έχει προέλθει εσωτερικά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple, αλλά δεν διευκρινίζει αν είναι για το 4.7 ιντσών μοντέλο ή για το 5.5 ιντσών.

Αν τελικά το σχεδιάγραμμα επιβεβαιωθεί τότε το iPhone 6 θα έχει την ίδια RAM που συναντούμε σήμερα στα iPhone 5/5s και iPhone 5C.

Η εν λόγω RAM θα είναι επίσης μικρότερη από ανταγωνιστικές συσκευές όπως τα Samsung Galaxy S5 και HTC One M8, τα οποία έχουν εγκατεστημένη 2 GB RAM.

Βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως η Apple ποτέ δεν εστίασε στην RAM των iPhone της, μιας και εδώ και χρόνια έχει εστιάσει στην ομαλή διεπαφή του χρήστη μέσω ενός λογισμικού που είναι ελαφρύ και άριστα εναρμονισμένο με το hardware.

 appleworldhellas

This entry was posted on Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2014 at 22:09 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply