Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Μαραντόνα χαστούκισε δημοσιογράφο (video)

10 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

«Θα πρέπει να σταματήσετε να μου σπάτε τα αρχ… με ποιους βγαίνω έξω»…

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑΔημοσιογράφος δέχτηκε το χαστούκι του Μαραντόνα, ο οποίος εμφανίστηκε αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά του Τύπου και τις επικρίσεις που δέχεται.

Μετά από παράσταση που παρακολούθησε με τη σύντροφο του και το παιδί του ο Μαραντόνα περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους και ενοχλημένος άρχισε μέσα από το αυτοκίνητο του να λέει προς τους δημοσιογράφους: «Θα πρέπει να σταματήσετε να μου σπάτε τα αρχ… με ποιους βγαίνω έξω. Είμαι ευτυχισμένος και περνάω καλά. Δεν είμαι πια ο “Ντιεγκίτο”, είμαι 53 ετών και λέγομαι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ούτε εσύ ούτε το αφεντικό σου μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω».

Όταν, όπως ισχυρίζεται, άκουσε από κάποιον δημοσιογράφο σχόλιο για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει το παιδί του, ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» εκνευρίστηκε, βγήκε από το αυτοκίνητο και του είπε: «Τι έγινε, ανόητε; Γιατί ενοχλείς τη γυναίκα μου, αφού εγώ δεν σε πειράζω;».

Στη συνέχεια του έριξε το χαστούκι και επέστρεψε στο αυτοκίνητο, ενώ ο δημοσιογράφος δεν αντέδρασε.

lifo

This entry was posted on Κυριακή, 10 Αυγούστου, 2014 at 22:32 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply