EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑκριβά θα πληρώσει ένας αστυνομικός την απόφασή του να ζητήσει χρήματα από δημοσιογράφο, της οποίας τη φύλαξη θα αναλάμβανε σύντομα. Ο 43χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος.

Πρόκειται για έναν υπαρχιφύλακα, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του.

Οπως προέκυψε, ο 43χρονος- που το προσεχές διάστημα θα αναλάμβανε υπηρεσία φρούρησης δημοσιογράφου του ALPHA αντικαθιστώντας συνάδελφό του για λόγους υγείας- απαίτησε από την ίδια χρήματα. Συγκεκριμένα, της ζήτησε 100-200 ευρώ το μήνα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για οδοιπορικά έξοδα και ότι η διαδικασία αυτή είναι υπηρεσιακώς προβλεπόμενη.

Επειτα από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων, η δημοσιογράφος παρέδωσε στον υπαρχιφύλακα το προσημειωμένο ποσό των 150 ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως μετά, ο αστυνομικός συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Κυριακή στον αρμόδιο εισαγγελέα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.