ΕΙΧΕ ΚΛΑΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι με ένα 5χρονο παιδί, το οποίο βρισκόταν σε αυτοκίνητο που κλάπηκε από την περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης.

Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 2.30 χθες το μεσημέρι, όταν ο πατέρας του μικρού αγοριού είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του έξω από κατάστημα της περιοχής, προκειμένου να παραδώσει εμπόρευμα.

Αφησε τα κλειδιά στη μηχανή και το παιδί του να κοιμάται στο πίσω κάθισμα.

Πριν εισέλθει στο κατάστημα, αντιλήφθηκε τον δράστη να μπαίνει στο αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τον είδε έντρομος να βάζει μπρος και να απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα.

Ο πατέρας ειδοποίησε την αστυνομία και στην ευρύτερη περιοχή εξαπολύθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αναζήτηση του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Αυτό βρέθηκε τελικά δύο ώρες αργότερα στην περιοχή του Πλαγιαρίου, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχε κλαπεί. Μέσα σε αυτό βρισκόταν το 5χρονο, καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών –χωρίς να αποκλείεται κάποιο άλλο ενδεχόμενο- ο κλέφτης αντιλήφθηκε την παρουσία του παιδιού μετά την κλοπή του αυτοκινήτου και γνωρίζοντας ότι τον αναζητούν το εγκατέλειψε για να μη συλληφθεί.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σε ανοιχτή γραμμή με τους επιτελείς της ΕΛΑΣ καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας ήταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας που τους συνεχάρη έπειτα από την αίσια έκβαση του θρίλερ.

Σημειωτέον ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί παραμονές Χριστουγέννων του 2008 και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστος είχε κλέψει αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει προσωρινά μια μητέρα έξω από σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ρετζικίου, αφήνοντας τα κλειδιά στο τιμόνι και το 2,5 ετών αγοράκι της να κοιμάται στο πίσω κάθισμα.

Λίγες ώρες μετά, το όχημα μαζί με το ανήλικο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην παλιά εθνική Θεσσαλονίκης – Βέροιας, έξω από τη Νέα Χαλκηδόνα.

Βασίλης Ιγνατιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.