Ατρόμητος – Σαράγεβο, 21.00, Novasports2 – Αστέρας Τρίπολης – Μάιντς, Novasports1, 21.15

europa leagueΤην προσοχή των παικτών του στην ποιότητα της Σαράγεβο επέστησε ο Γιώργος Παράσχος, εν όψει της ρεβάνς του Ατρομήτου με την ομάδα από τη Βοσνία, για τον 3o προκριματικό γύρο του Europa League την Πέμπτη (21:00).

Οι Περιστεριώτες έχουν το προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ, μετά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι «θα δούμε το ματς με σοβαρότητα και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι μια ποιοτική και καλή ομάδα που θέλει προσοχή. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την πίεση στο αντίπαλο μισό. Στο πρώτο ματς χάσαμε την καλή κυκλοφορία, στοιχείο που μας διακρίνει σαν ομάδα. Στο Περιστέρι θα δούμε το ματς σαν να είναι από το μηδέν».

Ο Παράσχος είπε ακόμη ότι θα επιμείνει στο σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, το οποίο χρησιμοποίησε στο Σαράγεβο, και συμπλήρωσε: «Θα μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο, έτσι ώστε να μην βγάζει εύκολα την μπάλα μπροστά. Περισσότερο έχουμε να φοβηθούμε τον κακό μας εαυτό. Νομίζω ότι με μια εβδομάδα επιπλέον προετοιμασίας στα πόδια μας θα είμαστε καλύτεροι. Μεσοεπιθετικά αυτή η ομάδα θέλει πολλή προσοχή. Είναι ομάδα που σουτάρει αρκετά και θα προσπαθήσουμε να τους στερήσουμε αυτή τη δυνατότητα. Θα παίξει χωρίς άγχος, καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα».

Τους παίκτες του Ατρομήτου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι. Ξέρουμε πλέον τον αντίπαλό μας. Είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται καλά στο γήπεδο. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης στη Βοσνία. Εμείς σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας. Θέλουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και με την τακτική μας να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει τελειώσει τίποτα. Να μην ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλές ανατροπές και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι η συγκέντρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο. Καθημερινά δουλεύουμε στην προπόνηση. Η δουλειά μας είναι μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να εφαρμόζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Όποιο σύστημα και αν επιλέξουμε, έχουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να το εφαρμόσουν».

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι Τσέναμο, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φάμπιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούρος, Νάστος, Γεωργίου, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Τάτος. Πέραν του Ούμπιντες, εκτός αποστολής έμειναν οι Λημνιός, Παπασπύρος, Εγκουέμ και Γκορμπούνοφ.

Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ διεκδικεί και ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη γερμανική Μάιντς, από την οποία είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.