NeverlandΗ έκταση τεράστια, το σπίτι ονειρικό και τα χρήματα ουκ ολίγα. Η έπαυλη του Μάικλ Τζάκσον βγήκε προς πώληση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Το συγκεκριμένο σπίτι αποτελεί το όνειρο κάθε ενήλικα, καθώς είναι τεράστιο και υπέρ-πολυτελές, αλλά και κάθε παιδιού με τους απέραντους χώρους για παιχνίδι. Για να καταλάβετε διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες, δώδεκα μπάνια, μια υπόγεια γκαλερί, ακόμη και ένα μεσαιωνικό παρεκκλήσι που χωρά 74 άτομα. Κι αυτά είναι κάποια από τα κομφόρ της.

Η εταιρία Colony Capital αγόρασε την υποθήκη της Neverland το 2008 ώστε να αποσβεστεί το χρέος της. Κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο ιδιοκτησίας της επομένως μπορεί να προβεί στην πώλησή της. Η αξία της Neverland υπολογίζεται στα 27 εκατ. δολάρια ωστόσο οι ειδικοί εκτιμούν πως θα πωληθεί πάνω 60 εκατ. δολάρια λόγω του ιδιοκτήτη της, που τυγχάνει να είναι ο μεγαλύτερος σταρ όλων των εποχών.

Εκεί έζησε ο Μάικλ Τζάκσον από τη στιγμή που επέστρεψε στις ΗΠΑ από το Μπαχρέιν, μέχρι και το 2011, όταν η ιδιοκτήτρια εταιρεία αποφάσισε να προβεί σε ανακαίνιση. Μαζί με την έπαυλη όμως, πωλείται και το ράντζο της Neverland.


newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.