ΣΟΥΜΑΧΕΡΣε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του κλεμμένου ιατρικού φακέλου του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο βασικός ύποπτος για αυτή την ενέργεια βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του, σύμφωνα με ανακοίνωση του εισαγγελέα της Ζυρίχης.

Πριν από μερικές εβδομάδες η μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 είχε αποκαλύψει ότι κάποιοι έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ και προσπαθούσαν να τον πουλήσουν σε ΜΜΕ για 67.000 ευρώ. Αμέσως οι υποψίες είχαν πέσει στο ελικόπτερο που μετέφερε τον «πιλότο» στις 16 Ιουνίου από την Γκρενόμπλ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάννης.

Ο άνδρας, που δεν κατονομάστηκε αλλά περιγράφηκε ως μάνατζερ της ελβετικής εταιρείας Rega που είχε κάνει τη μεταφορά, συνελήφθη την Τρίτη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραβίαση του ιατρικού απορρήτου και της ιδιωτικής ζωής του ασθενούς. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκεται άλλο άτομο στο θάνατό του.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.