ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΙΝΔΟΣΈχει στην κατοχή του κοντά στα 20 δισ. ευρώ και σπίτια σε δύο ηπείρους. Θα μπορούσε να αγοράσει ένα δικό του νησί να κάνει τις διακοπές του με την ησυχία του, όμως, εκείνος προτιμάει τη Μύκονο!

Ορισμένοι βαθύπλουτοι έχουν τις παραξενιές τους και ο Ινδός μεγιστάνας Lakshmi Mittal, προτιμάει να λιάζεται σε ένα ελληνικό νησί, αθέατος από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, δίχως προστασία ή ιδιαίτερες περιποιήσεις.

Όπως γράφει η Daily Mail, φορώντας ένα απλό μπλουζάκι, το μαγιό του και σανδάλια φυσικά περνάει απαρατηρήτος από τους υπόλοιπους λουόμενους που με τίποτα δεν μπορούν να φανταστούν πως ο… παρακαθήμενός τους είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου.

Στα ανοιχτά του Αιγαίου, σε ευδιάκριτο σημείο, πάντως, τον περιμένει το πολυτελές γιοτ του. Ο Mittal δραστηριοποιείται στη χαλυβουργία και κάποια στιγμή διέθετε το πιο ακριβό σπίτι στο Λονδίνο (άξιζε 57 εκατ. λίρες και βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο).

Από ότι φαίνεται, όμως, όλα αυτά τα μεγαλεία του φαίνονται ξένα, γι’ αυτό και του αρέσει να συγχρωτίζεται με τον απλό κόσμος…

Την ώρα που κάνει το μπάνιο του σαν κοινός θνητός, το πανάκρινο γιοτ του περιμένει στα ανοιχτά του Αιγαίου

 

Μερικά από τα πανάκριβα σπίτια που είχε ή εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του, στο Λονδίνο 


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.