ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟΕιδικευόμενος γιατρός στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο είναι ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα στο δρόμο από το νοσοκομειακό ίδρυμα προς την πόλη της Πτολεμαϊδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, πρόκειται για τον Γιώργο Σαμαρά, 37 ετών, από την Πτολεμαϊδα, ο οποίος ήταν ειδικευόμενος στην Ορθοπαιδική του Μποδοσάκειου και αυτό το διάστημα είχε πάρει την καλοκαιρινή του άδεια. Ωστόσο μετέβη στο νοσοκομείο για προσωπική του υπόθεση και στην επιστροφή συνέβη το μοιραίο, καθώς το ΙΧ που οδηγούσε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε από την πορεία του…

Το βίντεο είναι από το www.eordaia.org:


Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Στις 17:20, στις 4 Αυγούστου 2014, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από τροχαίο ατύχημα Ι.Χ.Ε. οχήματος στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Πτολ/δας-Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλωβίσαμε τον οδηγό του οχήματος ο οποίος κ παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολ/δας.
Στο συμβάν επιχείρησαν τρείς (3) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα (1) όχημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.