Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πέθαναν χέρι-χέρι μετά από 62 χρόνια γάμου

4 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο Ντον και η Μαξίν έδωσαν μια υπόσχεση: η αγάπη τους να είναι παντοτινή. Και κράτησαν αυτή την υπόσχεση μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος 62 χρόνια μετά.

ZEUGARHΟ Ντον και η Μαξίν έδωσαν μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο: η αγάπη τους να είναι παντοτινή. Και κράτησαν αυτή την υπόσχεση μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος. Εζησαν μαζί 62

ολόκληρα χρόνια. Πέθαναν με διαφορά 4 ωρών κρατώντας ένας το χέρι του άλλου.

Είναι μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα παιχνίδι Μπόουλινγκ στο Bakersfield στην Καλιφόρνια. Ερωτεύτηκαν και μετά από μερικά χρόνια παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους είχε διάρκεια 6 δεκαετιών.

Η Μελίσσα Σλόαν, εγγονή του Ντον και της Μαξίν, είπε ότι «Αυτό που ήθελε ο Ντον ήταν να είναι με την όμορφη γυναίκα του. Λάτρευε τη γιαγιά μου, την αγαπούσε χωρίς όρια».

Πριν μερικούς μήνες ο Ντον έσπασε το ισχίο του. Η οικογένεια τον πήγε στο νοσοκομείο αλλά η υγεία του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Παράλληλα, η υγεία της Μαξίν, η οποία υπέφερε από καρκίνο, χειροτέρευσε επίσης.

Η εγγονή και η αδελφή της αποφάσισαν να φέρουν τον παππού και τη γιαγιά στο σπίτι. Τους έβαλαν στο ίδιο δωμάτιο με τα κρεβάτια τους δίπλα-δίπλα. Ο Ντον και η Μαξίν απλωσαν τα χέρια και έπιασε ο ένας τον άλλο. Ηξεραν ότι ήταν μαζί.

Η Μαξίν πέθανε πρώτη. Το σώμα της μετακινήθηκε έξω από το δωμάτιο. Τέσσερις ώρες μετά πέθανε και ο Ντον.

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία της εγγονής:

thetoc

This entry was posted on Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2014 at 21:24 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply