Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έβαλε το ανήλικο παιδί της, να κλέψει τον χρυσό σταυρό την ώρα της βάπτισης

28 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Οι φωτογραφίες που τράβηξαν συγγενείς στη βάφτιση, πρόδωσαν τη γυναίκα που “χρησιμοποίησε” το 5χρονο παιδί της

VAFTISHΤο πεντάχρονο αγόρι της χρησιμοποίησε μια γυναίκα από τη Βουλγαρία για να κλέψει τον χρυσό σταυρό σε βάπτιση που γινόταν σε ιερό ναό στα Ιωάννινα.

Η 37χρονη Βουλγάρα, μαζί με το παιδί της που ήταν καλοντυμένο, κατάφεραν να κινηθούν ανάμεσα στους προσκεκλημένους και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός της πολυκοσμίας, καθώς νωρίτερα, είχε τελεστεί και ο γάμος του ζευγαριού, το οποίο βάφτισε αμέσως μετά το μωρό του.

Η απώλεια του σταυρού έγινε γρήγορα αντιληπτή, όμως μητέρα και παιδί είχαν γίνει άφαντοι. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που τράβηξαν συγγενείς και καλεσμένοι, έδειξαν την άγνωστη γυναίκα και το 5χρονο αγοράκι να κινούνται μέσα στο πλήθος.

Η μητέρα δεν μπήκε μέσα στην εκκλησία, αλλά περίμενε το παιδί στο προαύλιο και μετά την κλοπή έφυγαν τρέχοντας.

Αστυνομικοί έστησαν επιχείρηση στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό τους και στις 9 το βράδυ, συνέλαβαν τη μητέρα και το παιδί σε άλσος της πόλης.

news247

This entry was posted on Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2014 at 22:12 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply