Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει και το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής…

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ ΕΘΝΙΚΗΜετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Γ’ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο, καταστρώθηκε το πλάνο των ημερομηνιών για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής την περίοδο 2014-15.

Αρχικά, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν προθεσμία ως τις 25 Αυγούστου να δηλώσουν συμμετοχή, με το παράβολο να έχει οριστεί στα 300 ευρώ. Η κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει στις 29 Αυγούστου.

Φέτος το Κύπελλο θα διατηρήσει την περσινή του μορφή με τους ομίλους. Έτσι στις 28 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει, να αγωνιστούν στην 1η αγωνιστική όλες οι ομάδες μεταξύ τους. Με δεδομένο ότι οι 4 όμιλοι θα απαρτίζονται από 15 ή 16 ομάδες, θα προκύψουν 8 από κάθε όμιλο για τη 2η αγωνιστική του θεσμού. Η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 26/10, ενώ από εκεί και πέρα, οι αγώνες Κυπέλλου δεν θα ορίζονται Κυριακές, αλλά Τετάρτες για τις υπόλοιπες τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν ως τον μεγάλο τελικό.

Ο τελικός της διοργάνωσης αποφασίστηκε να γίνει στις 21 Μαρτίου, με την έδρα να είναι ουδέτερη και να ορίζεται ανάλογα με τις ομάδες που θα φτάσουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

onsports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.