Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Στις 28/9 η σέντρα!

25 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει και το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής…

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ ΕΘΝΙΚΗΜετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Γ’ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο, καταστρώθηκε το πλάνο των ημερομηνιών για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής την περίοδο 2014-15.

Αρχικά, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν προθεσμία ως τις 25 Αυγούστου να δηλώσουν συμμετοχή, με το παράβολο να έχει οριστεί στα 300 ευρώ. Η κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει στις 29 Αυγούστου.

Φέτος το Κύπελλο θα διατηρήσει την περσινή του μορφή με τους ομίλους. Έτσι στις 28 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει, να αγωνιστούν στην 1η αγωνιστική όλες οι ομάδες μεταξύ τους. Με δεδομένο ότι οι 4 όμιλοι θα απαρτίζονται από 15 ή 16 ομάδες, θα προκύψουν 8 από κάθε όμιλο για τη 2η αγωνιστική του θεσμού. Η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 26/10, ενώ από εκεί και πέρα, οι αγώνες Κυπέλλου δεν θα ορίζονται Κυριακές, αλλά Τετάρτες για τις υπόλοιπες τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν ως τον μεγάλο τελικό.

Ο τελικός της διοργάνωσης αποφασίστηκε να γίνει στις 21 Μαρτίου, με την έδρα να είναι ουδέτερη και να ορίζεται ανάλογα με τις ομάδες που θα φτάσουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

onsports

This entry was posted on Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2014 at 16:38 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply