ΣΕΧ - ΣΕΞ - ΣΧΕΣΗΜπορεί η κοινή λογική να λέει ότι το σεξ είναι προτεραιότητα για πολλούς ανθρώπους, αλλά πολλές έρευνες δείχνουν το αντίθετο.

Ιδού οκτώ καθημερινά πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν από το σεξ:

Ύπνος

Μια έρευνα του Better Sleep Council διαπίστωσε ότι το 12 τοις εκατό των ανθρώπων που θα επέλεγαν μια νύχτα βαθύ ύπνου, από μια νύχτα σεξ. Μερικές φορές, κάποιοι είναι πραγματικά πολύ κουρασμένοι…

Κινητά τηλέφωνα

Μπράβο στην Apple… Οι Αμερικανοί είναι επισήμως περισσότερο εξαρτημένοι από τα iPhones τους παρά από τις σεξουαλικές επιθυμίες τους. Ρεπορτάζ του Time ανέφερε ότι το 33 τοις εκατό των ανθρώπων που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι θα παραιτούνταν από το σεξ για μια εβδομάδα αλλά δεν θα δέχονταν να αποσυνδεθούν από το τηλέφωνό τους για μια εβδομάδα.

Φιλοφρονήσεις

Μια μελέτη του 2011 υποστήριζε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες σε ηλικία κολλεγίου θα προτιμούσαν να δεχθούν ένα κομπλιμέντο που θα ωθήσει το ‘εγώ’ τους, παρά να κάνουν σεξ.

Μπέικον

Γνωρίζουμε ότι το μπέικον είναι νόστιμο – ειδικά όταν είναι τραγανό – αλλά αξίζει πραγματικά περισσότερο από το σεξ; Σύμφωνα με το Canada.com, το 43 τοις εκατό των Καναδών είπε ναι.

Το φαγητό γενικά

Μια έρευνα του 2012 από το TODAY.com και το Match.com ανακάλυψε ότι το 39 τοις εκατό των ανύπαντρων γυναικών θα προτιμούσαν να εγκαταλείψουν το σεξ για ένα χρόνο από το να εγκαταλείψουν το αγαπημένο τους φαγητό.

Ένα ανάλαφρο σακίδιο

Έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα στο να κουβαλάνε τα βιβλία τους ή να απέχουν από το σεξ για ένα χρόνο, το 25 τοις εκατό των φοιτητών κολεγίου που ρωτήθηκαν από την εταιρεία εκπαιδευτικού λογισμικού Kno το 2011 επέλεξε το δεύτερο.

Διαδίκτυο

Μια έρευνα του 2008 από την Intel διαπίστωσε ότι το 46 τοις εκατό των γυναικών ήταν πρόθυμες να παραιτηθούν από το σεξ για δύο εβδομάδες, αντί να χάσουν την πρόσβασή τους στο Διαδίκτυο. Μόνο το 30 τοις εκατό των ανδρών θα συμφωνούσε σε κάτι τέτοιο.

Νιότη

Δεν θα αντάλλαζαν πολλοί άνθρωποι το σεξ με το να ξαναγίνουν νέοι, αλλά το 21 τοις εκατό των γυναικών που ερωτήθηκαν από την Elizabeth Arden τον Σεπτέμβριο του 2013 ανέφερε ότι θα εγκατέλειπε το σεξ για ένα ολόκληρο χρόνο προκειμενου να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

huffingtonpost

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.