Άφωνες οι νεαρές αθλήτριες!
polo - πολο γυναικες Τα κορίτσια έδωσαν το παράδειγμα, αλλά μάλλον... μάταια   (Φωτογραφία:  Intime ) Όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά αγώνες σε πρωταθλήματα ανάπτυξης, κυρίως στα ομαδικά αθλήματα, δεν θα εκπλαγούν από την παρακάτω είδηση. Γιατί στην πραγματικότητα δεν αποτελεί… νέο ότι τα επεισόδια και η βία στα γήπεδα ξεκινούν από την παιδεία που έχουν λάβει οι φίλαθλοι από τα σπίτια τους.

Δυστυχώς, λοιπόν, δεν προκαλεί εντύπωση το ξύλο που έπεσε το απόγευμα της Κυριακής στο κολυμβητήριο του Λαιμού, μεταξύ γονέων… οπαδών που ήθελαν ντε και καλά να δουν τις κόρες τους πρωταθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία Κάτω των 15 του πόλο.

Συγκεκριμένα, ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατέκτησε το πρωτάθλημα Κορασίδων (κοριτσάκια γεννημένα από το 1999 και μετά) κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης με 14-6, αλλά τελικά κανείς δεν στάθηκε στις προσπάθειες των νεαρών αθλητριών.

Έκπληκτα τα παιδιά είδαν ορισμένους μπαμπάδες και μαμάδες αρχικά να βρίζονται με εκφράσεις που μόνο στον αθλητισμό δεν αρμόζουν και στη συνέχεια να πιάνονται στα χέρια σαν κοινοί χούλιγκαν.

Ο λόγος που έδωσε αφορμή για τα επεισόδια ήταν οι αποβολές προπονητή και βοηθού προπονητή των «ερυθρολεύκων», αφού από το πρώτο οκτάλεπτο αποβλήθηκε ο Στέργιος Τοροσιάδης, ενώ στην 3η περίοδο και ενώ η Βουλιαγμένη βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 11-1 (στο 4′ 23” για τη λήξη του οκτάλεπτου) αποβλήθηκε και ο δεύτερος τεχνικός, Γιάννης Μπενόπουλος, αφήνοντας την ομάδα χωρίς καθοδηγητή. Τότε λοιπόν, κάποιοι γονείς θέλησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Από τη σύρραξη που προκλήθηκε, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το ματς για περισσότερο από μισή ώρα και μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν τρεις άνδρες του Λιμενικού Σώματος (να που έπρεπε να είχε προβλεφθεί… αστυνομική περιφρούρηση) για να επιβάλουν την τάξη και να ολοκληρωθεί ο τελικός.

Την 3η θέση κατέκτησε η Χίος, που επικράτησε με 13-11 στον μικρό τελικό του Ιωνικού.

Μετά την επεισοδιακή ολοκλήρωση του αγώνα, νικήτριες και ηττημένες, αποφάσισαν να στείλουν ένα μήνυμα στους γονείς που βρίσκονταν στην εξέδρα, φεύγοντας αγκαλιασμένες από την πισίνα, αλλά κανείς δεν ξέρει εάν μετά από αυτό, υποστούν κάποιου είδους τιμωρία στο σπίτι…

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 3-2, 2-3

Βουλιαγμένη: Σταυρίδη, Βαρελίδη 2, Μαυρωτά Αμ. 2, Μαυρωτά Ιφ. 3, Πρωτόπαππα 4, Μαστρόκαλου, Ντάσιου, Ζοφώλη 1, Κοκκινάκη, Ιωαννίδη, Σελετοπούλου 2, Αντωνιάδη, Κρασάκη, Νικολοπούλου, Κουλουμπή.

Ολυμπιακός: Χουχούλη, Φουντωτού Ελένη 1, Εξαρχάκου, Φερμάνη 1, Βόγκα, Πρέκα, Σαφέτη, Μάρκου, Φουντωτού Ελ., Πέττα, Λιαπάκη 2, Μπιτσαξή, Ψαρρού, Πουλοπούλου Μ., Δόριζα, Πουλοπούλου Δ. 2.


δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.