ΠΟΔΗΛΑΤΟ - ΕΚΔΗΛΩΣΗΤην Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Κεντρική Πλατεία, στις 19:00 η ποδηλατική ομάδα δράσης «Αθλητές κατά του Καρκίνου» σας καλεί στη φιλανθρωπική διοργάνωση:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

 • Στηρίξτε τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους ενισχύοντας το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.).
 • Δώστε την ευκαιρία σε νέους Έλληνες επιστήμονες να ανακαλύψουν καινούργιες θεραπείες για τον καρκίνο ενισχύοντας την Ελληνική Εταιρεία Μοριακής Έρευνας Καρκίνου (Ε.Ε.Μ.Ε.Κ.).

Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία:

  • Να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία και γενικότερα τον καρκίνο.
  • Να γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας παίρνοντας μέρος στα παιχνίδια:

“Το πιο γρήγορο χιλιόμετρο”. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό ποδηλατώντας για 1 χιλιόμετρο και εξασφαλίστε 4€ για το Κ.Ε.Φ.Ι.

 • “Ιδρώνουμε για καλό σκοπό”. Όλη η πόλη κάνει ποδήλατο εξασφαλίζοντας 3€ για κάθε χιλιόμετρο για το σύλλογο Κ.Ε.ΦΙ.

 

  • Να ενισχύσετε οικονομικά τους φορείς αγοράζοντας αναμνηστικά της διοργάνωσης και να μπείτε σε κλήρωση για ένα iPad.
  • Να ενημερωθείτε για θέματα διατροφής από τους διατροφολόγους που στηρίζουν την προσπάθειά μας και θα είναι στο περίπτερο της διοργάνωσης μεταξύ των ωρών 19:00 και 20:30.

Η ομάδα “Αθλητές κατά του Καρκίνου” (AThletesAgainstCancer) συστήθηκε το 2014 από ερασιτέχνες ποδηλάτες, οι οποίοι μοιράζονται ένα κοινό σκοπό: την ενεργό συμμετοχή στη μάχη κατά του καρκίνου

 

Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών + Ελληνική Εταιρία Μοριακής Έρευνας Καρκίνου

atac2014

facebook.com/athletes.against.cancer

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.