Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H Σαντορίνη το καλύτερο νησί του κόσμου!

7 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Οι αναγνώστες του κορυφαίου τουριστικού περιοδικού Travel +Leisure αποφάνθηκαν – Ελληνικά και τα τρία στα πέντε καλύτερα νησιά της Ευρώπης

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΑρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για τον ελληνικό τουρισμό είχε η 19η ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Travel+Leisure για τους καλύτερους προορισμούς και υπηρεσίες για αναψυχή.

Η Σαντορίνη επιλέχθηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο αφήνοντας πίσω της τρία νησιά του συμπλέγματος της Χαβάη. Συγκεκριμένα, η Σαντορίνη, η οποία βρισκόταν στην 4η θέση πέρυσι, συγκέντρωσε 89.98 βαθμούς.

 

Αντίστοιχα σε ευρωπαϊκό επίπεδο τρία ελληνικά νησιά ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα της Γηραιάς ηπείρου. Πέρα από την Σαντορίνη που βρίσκεται στην κορυφή, στην τρίτη θέση, πίσω από το Κάπρι της Ιταλίας βρίσκεται η Κρήτη με 84,26 βαθμούς ενώ στην πεντάδα επιστρέφει, πίσω από την Σικελία η Μύκονος με  82,55 βαθμούς.

 

Ευχάριστη έκπληξη για τον τουρισμό της Αθήνας η είσοδος του ξενοδοχείου Grande Bretagne ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία μεγάλων πόλεων στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα οι αναγνώστες του Travel+Leisure έδωσαν 92.32 στο ξενοδοχείο του Συντάγματος κατατάσσοντας το 13ο στην Ευρώπη.

news247

This entry was posted on Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2014 at 21:47 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply