Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήρια στους (πρώην) μαθητές από τον Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Γρεβενών…

4 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΣυγχαίρω θερμά όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών που συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, μια επίπονη και μακρά διαδικασία για την κατάκτηση της γνώσης και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές της Διεύθυνσής μας οι οποίοι για άλλη μια χρονιά παρά τις δύσκολες συνθήκες, στήριξαν το δημόσιο σχολείο και έθεσαν ως βασική τους προτεραιότητα το όφελος των μαθητών. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς των παιδιών που με τη συνεχή τους παρουσία και συμπαράσταση τα στήριξανκαθ΄ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους,σ΄ αυτήν την κρίσιμη διαδρομή.

Με δεδομένο ότι οι μαθητές μας αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, τους εύχομαι ολόψυχα την ευόδωση των προσωπικών τους στόχων και προσδοκιών.

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Γρεβενών

MSc Λιάμπας Θωμάς

This entry was posted on Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2014 at 20:37 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply