ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΣυγχαίρω θερμά όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών που συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, μια επίπονη και μακρά διαδικασία για την κατάκτηση της γνώσης και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές της Διεύθυνσής μας οι οποίοι για άλλη μια χρονιά παρά τις δύσκολες συνθήκες, στήριξαν το δημόσιο σχολείο και έθεσαν ως βασική τους προτεραιότητα το όφελος των μαθητών. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς των παιδιών που με τη συνεχή τους παρουσία και συμπαράσταση τα στήριξανκαθ΄ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους,σ΄ αυτήν την κρίσιμη διαδρομή.

Με δεδομένο ότι οι μαθητές μας αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, τους εύχομαι ολόψυχα την ευόδωση των προσωπικών τους στόχων και προσδοκιών.

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Γρεβενών

MSc Λιάμπας Θωμάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.