ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΚΟΥΤΗΣ WEST TVΣτην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τη “Μικρή ΔΕΗ” μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Γιάννης Σόκουτης, παρουσιάζοντας τις θέσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Σόκουτης τόνισε ότι με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, διακυβεύονται ζωτικά συμφέροντα της περιοχής, η οποία για δεκαετίες δίνει τα σπλάχνα της, για να ρευματοδοτείται ολόκληρη η χώρα και δεν πρόκειται να δεχτεί για μια ακόμη φορά να θυσιαστεί στο βωμό οποιονδήποτε σκοπιμοτήτων και στοχεύσεων.

Στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε με ιδιαίτερα εμφαντικό τρόπο τα θέματα που απασχολούν τη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα το περιβάλλον, η αποκατάσταση και επαναπόδοση των εδαφών, οι μετεγκαταστάσεις, οι θέσεις εργασίας και τα ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Όλη η Δυτική Μακεδονία είναι ανάστατη υπογράμμισε ο κ. Σόκουτης. Αγωνιούμε για το μέλλον αυτού του τόπου και για το μέλλον των παιδιών μας. Είμαστε αντίθετοι με το νομοσχέδιο, ζητούμε την απόσυρσή του και την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου για το μεγάλο θέμα της Ενέργειας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.