Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Αυτόματα θα παίρνουν μετεγγραφή πολύτεκνοι και τρίτεκνοι»

4 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Δερμεντζόπουλος: Σήμερα ή αύριο θα είναι έτοιμη η τροπολογία

METEGRAFESΣήμερα ή αύριο θα είναι έτοιμη η τροπολογία για τις μετεγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Παιδείας, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός, το κατά κεφαλήν εισόδημα για να διεκδικήσει κάποιος φοιτητής τη μετεγγραφή του θα οριστεί στις 9.000 ευρώ. «Προσπαθούμε να εξομαλύνουμε μία κατάσταση βήμα βήμα», συμπλήρωσε ο κ. Δερμεντζόπουλος τονίζοντας ότι «αυτόματα θα παίρνουν μετεγγραφή πολύτεκνοι και τρίτεκνοι». Ο αρμόδιος υφυπουργός δήλωσε ότι το υπουργείο είναι ανοικτό σε κάθε βελτίωση.

Αναφέρθηκε ωστόσο και στο θέμα που έχει ξεσπάσει με την Τράπεζα Θεμάτων και τις εξετάσεις των μαθητών στην Α’ Λυκείου. «Οφείλουμε αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα να το αλλάξουμε», ανέφερε και πρόσθεσε ότι: «Θα ανακοινωθούν νέες βαθμολογίες για τους μαθητές της Α’ Λυκείου».

newsbeast

This entry was posted on Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2014 at 18:14 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply