Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΟΤΕ: Κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για τη NOVA

1 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της δραστηριότητας της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA κατέθεσε ο ΟΤΕ στην εταιρεία FORTHNET, με τίμημα 250-300 εκατ. ευρώ.

nova-oteΣτην κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς προς την Forthnet για την εξαγορά της Nova προχώρησε σήμερα ο ΟΤΕ, με τίμημα που κυμαίνεται από 250 ως 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΟΤΕ ενεργεί η Barclays.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ αναφέρει:

«Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ανακοινώνει ότι, κατόπιν έγκρισης από το Διοικητικό του Συμβούλιο, κατέθεσε μη δεσμευτική προσφορά στην εταιρεία FORTHNET για την εξαγορά της δραστηριότητας της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA.

Ο ΟΤΕ δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης και αναγνωρίζει τις δυνατότητες ανάπτυξης της συγκεκριμένης υπηρεσίας προς όφελος των καταναλωτών. Ο ΟΤΕ εκτιμά ότι η επιδιωκόμενη συμφωνία θα είναι συμφέρουσα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και συνάδει με τη στρατηγική του Ομίλου.

Η μη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσε ο ΟΤΕ είναι εντός εύρους 250-300 εκατ. ευρώ, προσαρμοζόμενη ανάλογα με τα ταμειακά διαθέσιμα και τις δανειακές υποχρεώσεις (debtfree/cashfreebasis) της εξαγοραζόμενης δραστηριότητας. Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, αυτή θα τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών.

Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΟΤΕ ενεργεί η Barclays».

thetoc

This entry was posted on Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2014 at 20:11 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply