Από τους πολίτες ζητά το επίσημο κράτος να μάθει τι φόρους υπέρ τρίτων πληρώνουμε! Απίστευτο; Η εγκύκλιος του Υπουργείου Ανάπτυξης πιστοποιεί του λόγου το αληθές.

XREWS YPEER TRITWNΤο υπουργείο Ανάπτυξης ανοίγει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο προκειμένου να μπορούν οι πολίτες να αναφέρουν επώνυμα ή ανώνυμα τις εισφορές που καταβάλουν υπέρ τρίτων. Οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν στον ιστότοπο ggevm.cloudapp.net.


Εκεί θα μπορούν να γράφουν τις χρεώσεις υπέρ τρίτων που ουσιαστικά αποτελούν φόρους, εισφορές ή τέλη που πληρώνουν όλοι μέσα από τις καθημερινές τους συναλλαγές και καταλήγουν σε άλλο φορέα από αυτόν που ο πολίτης πραγματοποιεί τη συναλλαγή (δηλ. σε Δημόσιο, Δήμους, ομοσπονδίες, συλλόγους, ινστιτούτα, συνδικάτα και άλλους φορείς).

Η κατάργηση μιας σειράς χρεώσεων υπέρ τρίτων αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και εντάσεται στα περίφημα προαπαιτούμενα τα οποία πρέπει να περάσουν άμεσα από τα θερινά τμήματα της Βουλής.


Το γεγονός ωστόσο είναι αποκαλυπτικό του απίστευτου αλαλούμ που επικρατεί με τις φόρους και τα τέλη, αφού εμφανίζεται επισήμως το κράτος να αγνοεί τι ακριβώς πληρώνουν οι πολίτες του!

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.