Ξεσάλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την νίκη – πρόκριση της Εθνικής. Συγχαρητήρια στον Σάντος και από Μουρίνιο.

TZOKOVITSΤρέλανε κόσμο η επική νίκη-πρόκριση της Εθνικής στους «16» του Μουντιάλ.

Ενας που πίστευε στο θαύμα από την αρχή πάντως, ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις.


Εδώ και μέρες είχε δηλώσει πως υποστηρίζει την Ελλάδα, ενώ χθες το βράδυ από το Wimblendon όπου συμμετέχει στο φημισμένο τουρνουά, παρακολούθησε τον αγώνα.

«Πάμε. Μπράβο Έλληνες» έγραψε ο «Νόλε» στο προφίλ του στο Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφία στην οποία πανηγυρίζει το γκολ πρόκρισης του Σαμαρά μπροστά από την τηλεόρασή του.

Νωρίτερα, μετά το 1-0 με το γκολ του Σάμαρη, είχε ανεβάσει άλλη φωτογραφία με τον μέσο του Ολυμπιακού να φαίνεται «πλάτη» στην οθόνη, τον Τζόκοβιτς να τον δείχνει με το δάχτυλο και στο tweet να γράφει «Ξέρετε για ποιον πανηγυρίζω», ενώ λίγο αργότερα έγραψε στα ελληνικά «έλα Ελλάδα!!!»

Τηλεφώνημα Μουρίνιο στον Σάντος

Την ίδια ώρα ο Σάντος πανηγύριζε με τους παίκτες, όταν κτύπησε το τηλέφωνό του. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο συμπατριώτης του Ζοζέ Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι συνεχάρη τον κόουτς για την υπερπροσπάθεια και την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας στη Βραζιλία.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.