ΡΩΣΙΑ - Η απίστευτη γκάφα του Ρώσου τερματοφύλακα Ακινφέεφ, ουσιαστικά διαμόρφωσε το 1-1 στον αγώνα με τη Ν.Κορέα   (Φωτογραφία:  Reuters ) Οι αλλαγές των προπονητών της Ρωσίας και της Νότιας Κορέας, Λι Κεουνχό και Κερζακόφ, διαμόρφωσαν, αλλά κυρίως η απίστευτη γκάφα του Ρώσου πορτιέρο, Ιγκόρ Ακινφέεφ, έγραψαν το τελικό 1-1 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το προβάδισμα στην αναμέτρηση του 8ου ομίλου που διεξήχθη στην «Αρένα Πάνταναλ» της Κουϊάμπα, πήραν οι Ασιάτες στο 68΄, για έρθει η ισοφάριση από τους Ρώσους στο 74΄.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τους Νοτιοκορεάτες να κυριαρχούν μετά το πρώτο 10λεπτο και τους Ρώσους να είναι…απόντες από τον αγωνιστικό χώρο του «Παντάναλ» της Κουϊάμπα. «Καθαρές» ευκαιρίες δεν είχαν, όμως, οι Ασιάτες, που απείλησαν δύο φορές στο διάστημα αυτό με τα σουτ του Σον Χέουνγκ-μιν από καλή θέση που δε βρήκαν στόχο. Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο ήταν απογοητευτική κι αν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι παίκτες της δε…μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι παίκτες του Χονγκ Μιούνγκμπο είχαν τον έλεγχο του ματς και βλέποντας τον Ακινφέεφ να είναι ασταθής στα σουτ που επιχειρούσαν συνέχισαν να το κάνουν. Έτσι στο 68΄ η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που προηγήθηκε. Από το μακρινό σουτ του Κεουνχό και τη λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον έμπειρο τερματοφύλακα της Ρωσίας, η μπάλα του έφυγε μέσα από το χέρια κι έτσι έγινε το 1-0 για τη Νότια Κορέα.

Οι Ρώσοι δεν το έβαλαν κάτω και με τις διορθωτικές κινήσεις από τον Καπέλο, έφτασαν στην ισοφάριση με το σουτ του Κερζακόφ από τη μικρή περιοχή, στο 74΄.

Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)

Κίτρινες: Σατόφ – Σον Χέουνγκ-μιν, Κι Σουνγκ-γιέουνγκ, Κου Για-σεολ

ΡΩΣΙΑ (Φάμπιο Καπέλο): 1.Ιγκόρ Ακινφέεφ, 14.Βασίλι Μπερεζούτσκι, 4.Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς, 22.Αντρι Εστσένκο, 23.Ντμίτρι Κομπάροφ, 18.Γιούρι Ζιρκόφ (71΄ 11.Αλεξάντερ Κερζακόφ), 8.Ντένις Γκλουσακόφ (72΄ 7.Ιγκόρ Ντενίσοφ), 19.Αλεξάμπντερ Σαμέντοφ, 20.Βίκτορ Φαϊζούλιν, 17.Όλεγκ Σατόφ (59΄ 10.Αλαν Τζαγκόεφ), 9.Αλεξάντερ Κοκόριν.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Χονγκ Μιούνγκμπο): 1.Γιουνγκ Σουνγκ-ριονγκ, 12.Λι Γιονγκ, 3.Γιουν Σουκ-γιουνγκ, 5.Κιμ Γιουνγκ, 20.Χονγκ Γιέονγκ-χο (73΄ 6.Χουάνγκ Σεονχό), 16.Κι Σουνγκ-γιέουνγκ, 14.Χαν Κουκ-γιουνγκ, 17.Λι Τσουνγκ-γιονγκ, 9.Σον Χέουνγκ-μιν (84΄ 7.Κιμ Μποκιούνγκ, 13.Κου Για-σεολ, 10.Παρκ Τσου-γιουνγκ (56΄ 11.Λι Κεουνχο).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.