Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιος είναι ο όμορφος νεαρός που μας μιλά για την… πρώτη του φορά στο σποτ του Ποταμιού (εικόνες & video)

22 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

aaaΒάζοντας έναν νεαρό να μιλήσει για τη δική του πρώτη φορά, «Το Ποτάμι» επιχείρησε να σταματήσει τα σχόλια περί σεξιστικών και άλλων μεθόδων που ακούστηκαν μετά την προβολή των δύο πρώτων βίντεο με τις δύο γυναίκες, τη νεαρή Μαρίλια Χαριδήμου και την μεγαλύτερη κυρία, που μιλούσαν για τη δική τους πρώτη φορά.

Οπως σημειώνει ο Βηματοδότης ο νεαρός που μιλά για την πρώτη του φορά, είναι ο 20χρονος Αλέξης Σιβρικόζης ο οποίος σε αντίθεση με την Μαρίλια που είχε μια σχετική άνεση με την κάμερα αφού είναι ηθοποιός, ο νεαρός δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με το χώρο. Ο Αλέξης είναι σπουδάζει ναπηγική στα ΤΕΙ.

Πώς βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο σποτ του Ποταμιού; Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο 20χρονος κρίθηκε ιδανικός για το συγκεκριμένο σποτ καθώς είναι ελαφρά αξύριστος, αλλά και… πολιτικοποιημένος.

Το γύρισμα έγινε σε σπίτι στο Κολωνάκι, και όχι στα σπίτι των Εξαρχείων όπου γυρίστηκε το σποτ με πρωταγωνίστρια την Μαρίλια και ο νεαρός δεν χρειάστηκε παρά μόνο τρεις ώρες για να μάθει τα λόγια του και να μπορέσει να τα εκφωνήσει σωστά μπροστά στην κάμερα.

 

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2014 at 23:32 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply