Λένε ότι κάθε ηθοποιός που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει πρώτα να δουλέψει ως…σερβιτόρος. Μάλλον αυτοί που ακολουθούν δεν πέρασαν από αυτό το πόστο

LIFESTYLEΠολλοί διάσημοι παθαίνουν ολικό blackout όταν φτάνει η ώρα του…πουρμπουάρ. Ποιοι είναι οι χειρότεροι σε αυτό το σπορ;

Ο Jeremy Piven δεν είναι και όνομα πρώτης κατηγορίας αλλά τον έχει τον τρόπο του. Όταν μάλιστα εμφανίστηκε σε εστιατόριο του Nobu στο Aspen μαζί με καμιά δωδεκαριά φίλους του, χωρίς να έχει κάνει κράτηση προηγουμένως, οι εργαζόμενοι σκέφτηκαν ότι θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Λάθος. Και τα πιάτα γύρναγε πίσω και μιλούσε με αγένεια και συμπεριφερόταν σα «diva» του παλιού σινεμά. Και στο τέλος είπε και στον μετρ «Ευχαριστώ για το τίποτα».

Οι εργαζόμενοι τον έβαλαν στη μαύρη λίστα και ακόμα περιμένουν το φιλοδώρημα που δικαιούνται. Αντ’ αυτού ο Piven τους είχε αφήσει κάποια DVD.

Μάλλον την έχει πιάσει «Melancholia» την Kirsten Dunst και η όρασή της έχει γίνει επιλεκτική. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι έχει …τσακωθεί με το πουρμπουάρ. Γνωστή για την κακή της αυτή συνήθεια, η διάσημη ηθοποιός δεν αφήνει σεντ να πάει χαμένο ακόμα και όταν της κάνουν delivery στο σπίτι.

Υπέροχος ως ηθοποιός αλλά πολύ τσιγκούνης για να τον συμπαθήσεις, ο Rupert Everett σπάνια τιμά τον σερβιτόρο που τον εξυπηρετεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το βιβλίο της νεοϋορκέζας γκαρσόνας Katherine Taylor «Rules for Saying Goodbye», ο Βρετανός ηθοποιός είναι ο χειρότερος της βιομηχανίας της 7ης Τέχνης.

Γνωστός και μη εξαιρετέος από τη συγκεκριμένη λίστα και ο εξαιρετικός και οσκαρικά βραβευμένος, Sean Penn. Μπορεί να είναι γοητευτικός, εκπληκτικός ηθοποιός και μοναδικός στις κινηματογραφικές του ενσαρκώσεις αλλά οι πληροφορίες λένε ότι σε λογαριασμό που έκανε 450 δολαρίων το φιλοδώρημα που άφησε ήταν 0 δολάρια. Μα ντροπή.

Λίγα περισσότερα από μηδέν, άφησε ο «fast and furious», Dwayne «The Rock» Johnson. Αφού απόλαυσε την γκουρμέ μπριζόλα του έτσι για το καλό, άφησε και…7 δολάρια κέρασμα. Κουβαρντάς όχι αστεία. Plus: το εστιατόριο μάλιστα είχε ανοίξει κατά δική του παραγγελία νωρίτερα για να μην τον ενοχλήσουν οι φανς.

Αύτη που κάνει εντύπωση βέβαια, είναι η κυρία της 7ης Τέχνης των ΗΠΑ, η Barbra Streisand, η οποία άλλοτε δεν αφήνει καθόλου πουρμπουάρ και άλλοτε πάλι τα tips της δεν ξεπερνούν τα 10 δολάρια (σε γεύμα σχεδόν 500 ευρώ). Αν το δεις αναλογικά είναι απαίσιο.

Στους τσιγκούνηδες βάλτε και τον Bill Cosby, που έχει ταρίφα στα φιλοδωρήματα: 0,8% του συνολικού λογαριασμού. Όσο αστείος και αν είναι στην οθόνη, οι σερβιτόροι βρίσκουν το χιούμορ του πολύ άκομψο.

Ο M.Moore πανευτυχής στις Κάννες.

Και ο σκηνοθέτης Michael Moore ακολουθεί τη δική του λογική, αφήνοντας μόλις το  3% από το σύνολο του λογαριασμού. Το παράδοξο είναι ότι από έναν δημιουργό που αφιερώνεται σε ντοκιμαντέρ για την ανθρώπινη αδικία, αυτό είναι αν μη τι άλλο ειρωνικό.

Το 2007 οι κυρίες Victoria Beckham και Katie Holmes βγήκαν για φαγητό και κους κους στο «Asia de Cuba», φημισμένο μέρος του LA. Αφού τα ‘παν και γλέντησαν, έφυγαν. Έτσι απλά.

Και όταν η σερβιτόρα επιχείρησε να τις πλησιάσει ζητώντας το καθορισμένο από το νόμο φιλοδώρημά της, ήρθε αντιμέτωπη με τους άνδρες της ασφαλείας τους.

Είναι η μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη. Η βασίλισσα της ποπ, ηθοποιός και σκηνοθέτης Madonna, μάλλον φοβάται να μην ξαναγυρίσει σε εποχές φτώχειας και προσέχει πάρα πολύ τι βγαίνει από το πορτοφόλι της. Κάπως έτσι έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο της «τσιγκούνας».
Ντροπή σας.

Σόφη Ζιώγου
sziogou@naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.