Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη μία νίκη στα πλέι οφ και εφόσον πάρει άλλες τρεις, θα τερματίσει πρώτος δίχως να… νοιάζεται για τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Θυμηθείτε πότε είχε φέτος τέσσερις σερί νίκες.
ΠΑΟΚΤο γεγονός πως δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναικό, κρατάει “ζωντανό” τον “Δικέφαλο” όσον αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης της βαθμολογίας των πλέι οφ. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν την τύχη στα χέρια τους και εφόσον κερδίσουν τα τρία επόμενα ματς (δύο εκτός έδρας ματς με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης και ένας εντός έδρας αγώνας με τον Παναθηναικό), θα τερματίσουν στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει τέσσερις βαθμούς (είναι στην δεύτερη θέση μαζί με τον Αστέρα) και ο Παναθηναικός επτά (είναι στην πρώτη θέση).
Ετσι από την στιγμή που οι “ασπρόμαυροι” πάρουν άλλους 9 βαθμούς θα φτάσουν τους 13 ενώ οι “πράσινοι” με ήττα στην Τούμπα ανεξαρτήτως αν κερδίσουν Αστέρα και Ατρόμητο, θα χάσουν την πρωτιά καθώς θα έχουν 13 βαθμούς αλλά στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα μειονεκτούν (αυτό γιατί ήρθε ισόπαλο το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο).

Βέβαια υπό προυποθέσεις ο “Δικέφαλος” έχει ελπίδες για την πρώτη θέση και εφόσον γκελάρει, αλλά κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να κάνει και ο Παναθηναικός στα επόμενα δύο παιχνίδια (με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο). Σε κάθε περίπτωση ο “Δικέφαλος” θα είναι σίγουρα πρώτος αν κάνει το τρία στα τρία στο εξής. Ουσιαστικά δηλαδή μαζί με την νίκη επί του Ατρομήτου στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει συνολικά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα πλέι οφ για να είναι σίγουρα πρώτος.
Πότε έκανε τελευταία φορά το τέσσερα στα τέσσερα ο “Δικέφαλος” στο πρωτάθλημα; Πέρασε αρκετός καιρός είναι η αλήθεια… Τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν μέσα στο 2013, όταν κέρδισε κατά σειρά Παναθηναικό (2-1), Αστέρα Τρίπολης (2-0), Πανθρακικό (0-3) και Εργοτέλη (2-1). Η νίκη με τους Κρητικούς ήταν στις 02/11/13 και από τότε ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ξανά στο πρωτάθλημα τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Επειτα από έξι μήνες θα κυνηγήσει να το καταφέρει..

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.