DSC_0445Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη οι κάτοικοι στο Μοναχίτι, στο Τρίκωμο, στους Οικισμούς Σταυρού και Μαυρονόρους στους Μαυραναίους και στο Κοσμάτι το απόγευμα της Τρίτης 6 Μαΐου 2014 στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα νίκης.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης τους ευχαρίστησε από καρδιάς και τόνισε με έμφαση: η παρουσία σας και η ανταπόκριση σας στο κάλεσμά μας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ένα καθαρό μήνυμα αναγνώρισης και στήριξης του έργου και των προσπαθειών που καταβάλλαμε αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν αυτά τα χρόνια για το οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου. «Βάλαμε τέλος τόνισε στα τεράστια χρέη που κληρονομήσαμε με την εφαρμογή του Καλλικράτη. Απαλλάξαμε το Δήμο από τα βάρη των παρελθόντων ετών. Δώσαμε λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών μας και στηρίξαμε τους συνανθρώπους μας που το είχαν πραγματικά ανάγκη.Καταφέραμε να βάλουμε γερές βάσεις για το αναπτυξιακό μέλλον του δήμου μας και για αυτό είμαστε υπερήφανοι.Αποδείξαμε την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Αποδείξαμε ότι είχαμε όραμα και σχέδιο για ένα δήμο σύγχρονο με ανθρώπινο πρόσωπο».

Παρουσιάζοντας τα άτομα που στελεχώνουν τον Συνδυασμό «Μαζί συνεχίζουμε» δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος γιατί τον στελεχώνουν άνθρωποι νέοι στην ηλικία με διάθεση, όραμα και μεράκι για προσφορά, άνθρωποι άφθαρτοι και καταξιωμένοι στην κοινωνία, άνθρωποι με γνώση και εμπειρία. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης τους ζήτησε να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια. Συνεχίζουμε Μαζί τόνισε για να πάμε τα Γρεβενά ακόμη πιο μπροστά. Συνεχίζουμε Μαζί για τα Γρεβενά που αγαπάμε.

DSC_0445 DSC_0531 DSC_0512 DSC_0489 DSC_0481 DSC_0441 DSC_0423 DSC_0392

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.