Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου και Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή σε δημ. διαμερίσματα των Γρεβενών (εικόνες)

4 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 6Συνεχίζοντας τις επισκέψεις και τις επαφές με τους πολίτες των Γρεβενών ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος,  συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για την Δυτική Μακεδονία», το Σάββατο 3 Απριλίου, το πρωί επισκέφτηκαν τις τοπικές κοινότητες του Δεσπότη, του Σιταρά και της Πηγαδίτσας.

Το απόγευμα συνεχίστηκε το πρόγραμμα των επαφών με τις επισκέψεις στον Πόρο, την Μικροκλεισούρα, το Πιστικό και την Κνίδη με την παρουσία του επικεφαλή του συνδυασμού υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή, ο οποίος συνδιαλέχτηκε με τους συμπολίτες μας και τόνισε για άλλη μια φορά ότι το έμπρακτο ενδιαφέρον και η μέριμνα για την Π.Ε. Γρεβενών είναι αμείωτο και αυτό είναι κάτι που θα αποδεχτεί με πράξεις και απτές παρεμβάσεις στο μέλλον.

Δείτε εικόνες:

ΓΙΑΤΣΙΟΣ 9 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 8 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 7 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 5 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 4 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 3 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 2 ΓΙΑΤΣΙΟΣ 1
ΓΙΑΤΣΙΟΣ 6

 

This entry was posted on Κυριακή, 4 Μαΐου, 2014 at 17:37 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply