Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη …

 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 5

Το Δεσπότη, την Πηγαδίτσα, το Σιταρά και το Κηπουρειό επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου 2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών και συναντήσεων με τους δημότες του Δήμου Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναφέρθηκε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο έργο και στις δράσεις που έγιναν στον Καλλικρατικό Δήμο Γρεβενών στα χρόνια της θητείας του. Ένα έργο το οποίο όπως τόνισε βασίσθηκε στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις και αγκαλιάζει όλο το Δήμο Γρεβενών. Ένα έργο το οποίο κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν να το απαξιώσουν. Δυστυχώς όμως τα νούμερα και οι αριθμοί τους διαψεύδουν. Ένα έργο το οποίο σας το παρουσιάσαμε στους απολογισμούς μας. Γιατί εμείς λέμε όλα στο φώς. Θέλουμε διαφάνεια παντού και για τα πάντα. Θέλουμε τον πολίτη ενημερωμένο.

Στη συνέχεια ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν αυτά τα χρόνια για το οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου. Βάλαμε τέλος τόνισε στα τεράστια χρέη που κληρονομήσαμε με την εφαρμογή του Καλλικράτη. Απαλλάξαμε το Δήμο από τα βάρη των παρελθόντων ετών. Ανεβάσαμε και άλλο το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Δώσαμε λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών μας και στηρίξαμε τους συνανθρώπους μας που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Βάλαμε τόνισε τις βάσεις για το αναπτυξιακό μέλλον του δήμου μας. Δεν αφήσαμε καμία ευκαιρία χαμένη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη το έργο μας εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία, κάθε ευρώ προς όφελος των δημοτών μας. Αποδείξαμε ότι είχαμε όραμα και σχέδιο για ένα δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο. Για ένα δήμο κοντά και δίπλα στον πολίτη. Υλοποιήσαμε το έργο και το όραμά μας με οδηγό την Ισόρροπη ανάπτυξη του δήμου μας.

Αναφερόμενος στη σύνθεση του Συνδυασμού τόνισε: «το συνδυασμό μας στελεχώνουν νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο μας καθώς επίσης και πρόσωπα με γνώση και εμπειρία, από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν αποκλείσαμε καμία Τοπική Κοινότητα κανέναν Οικισμό. Είναι το μόνο πλήρες σε αριθμό υποψηφίων ψηφοδέλτιο. Πιστεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη και το αποδεικνύουμε στην πράξη».

Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια στις εκλογές του Μαΐου. Μαζί συνεχίζουμε τόνισε για να υλοποιήσουμε αυτά που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στον τόπο μας.

Δείτε εικόνες:

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 4 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 3 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 2 ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 1

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.