Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

200 προσλήψεις τον ερχόμενο Σεπτέμβρη από την Εθνική Τράπεζα

30 Απριλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΤην πρόσληψη τουλάχιστον 200 νέων πτυχιούχων με διαγωνισμό, προγραμματίζει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ενώ αναμένεται από τον Μάιο η ανακοίνωση για την έναρξη της διαδικασίας επιλογής επιπλέον 200 υποτρόφων του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, οι οποίοι θα εργαστούν για δύο χρόνια στην τράπεζα υπό το καθεστώς πρακτικής άσκησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος», ήδη διοικητικά στελέχη της ΕΤΕ ήρθαν σε επαφή με την ηγεσία του ΑΣΕΠ, ζητώντας τη συνδρομή του στη διαδικασία του γραπτού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί μετά το καλοκαίρι.

Αν και ο αριθμός των νέων προσλήψεων δεν έχει καθοριστεί (πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανέλθει στα 200 άτομα), η τράπεζα αναμένεται να θέσει όριο ηλικίας και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μέχρι 30 ετών, καθώς η Τράπεζα θέλει να ανανεώσει τι ανθρώπινοι δυναμικό της.

Σε επίπεδο πτυχίων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές στις επιστήμες της Οικονομίας ή της Διοίκησης ενώ σίγουρη θεωρείται η θέσπιση του κριτηρίου της εντοπιότητας για τις θέσεις των υποκαταστημάτων της περιφέρειας. Θα πρέπει δηλαδή να είναι κάτοικοι των Νομών ή των Νήσων που έχουν προκηρυχθεί οι θέσεις επιλογής τους.

Όσον αφορά τους 200 υποτρόφους του ΙΚΥ, θα προέρχονται από οικονομικές και άλλες ειδικότητες και υπολογίζεται ότι οι 150 θα απασχοληθούν στα υποκαταστήματα της Αθήνας και οι υπόλοιποι 50 σε αυτά της Θεσσαλονίκης.

This entry was posted on Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2014 at 12:22 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply