Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποσύρεται η ρύθμιση για απεριόριστες εμφανίσεις δημάρχων και περιφερειαρχών

30 Απριλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

YPOCHIOIΤη ρύθμιση την είχε «μπλοκάρει» ήδη από χθες το ΠΑΣΟΚ, όταν ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε την πρόθεση του κόμματός του να την καταψηφίσει ζητώντας παράλληλα την απόσυρση της τροπολογίας.

Απέσυρε τελικά η κυβέρνηση δια του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου την παράγραφο της τροπολογίας που «απελευθέρωνε» τις εμφανίσεις των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών στα Μέσα Ενημέρωσης.

Τη ρύθμιση την είχε «μπλοκάρει» ήδη από χθες το ΠΑΣΟΚ, όταν ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε την πρόθεση του κόμματός του να την καταψηφίσει ζητώντας παράλληλα την απόσυρση της τροπολογίας.

Το σκεπτικό του ΠΑΣΟΚ ήταν ότι με την τροπολογία υπάρχει κίνδυνος τα τοπικά κανάλια να επιβαρύνουν οικονομικά τους υποψηφίους και να υπάρξει τελικά μία «ανισότητα» προβολής.

skai

This entry was posted on Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2014 at 14:37 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply