«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του τελικού»
STOXΣτις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στάθηκε ο Μίροσλαβ Στοχ σε συνέντευξη του στα ΜΜΕ της πατρίδας του. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε πως αν είχε σκοράρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ήταν διαφορετικό το ματς, ενώ μίλησε και για το φινάλε της σεζόν, όπου η ομάδα του θα διεκδικήσει μέσω των play-off τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του τελικού. Δεν έχουμε μπει ακόμα σε λεπτομέρειες, όμως στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες. Αν τις μετατρέπαμε σε γκολ, θα ήταν ένας τελείως διαφορετικός τελικός. Αντίθετα, ο αντίπαλός μας ήταν αποτελεσματικός και εκμεταλλεύτηκε σχεδόν κάθε ευκαιρία του», ανέφερε ο 24χρονος παίκτης για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε:

«Όταν αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό, πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρόπαιο. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη κι εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στα play-off του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κερδίσουμε τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

sport-fm

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.