Μαφιόζικη δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη: Σκότωσαν γνωστό επιχειρηματία έξω από το σπίτι του – STAR FM 933

Άγνωστοι πυροβόλησαν εν ψυχρώ γνωστό επιχειρηματία της ΑλεξανδρούποληςALE3ANDROUPOLH

Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι του, όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες τον δολοφόνησαν πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστό επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, σταμάτησαν έξω από το σπίτι και την ώρα που ο 63χρονος έφευγε για τη δουλειά του, προσπάθησαν να του αποσπάσουν τον χαρτοφύλακα που είχε στην καρέκλα του συνοδηγού.

Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και συνεπλάκη με τον ένα δράστη, ενώ ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι δυο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια, οι δράστες πήραν τον χαρτοφύλακα και έφυγαν με τη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν συνολικά δέκα κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ληστείας μετά φόνου, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

thrakitoday

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.