Καταρτίστηκαν από το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)Εκδόθηκε από τον ΑΣΕΠ ο οριστικός πίνακας 526 σχολικών φυλάκων που τοποθετούνται σε θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης -παραμένουν σε διαθεσιμότητα 1.041-, ενώ παράλληλα καταρτίσθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 677 εκπαιδευτικούς εκ των οποίων οι 245 τοποθετούνται σε νέες θέσεις και 428 παραμένουν σε διαθεσιμότητα.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 ημερών από την επόμενη της ανάρτησής τους, οι οποίες θα εξεταστούν από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του φορέα προέλευσης. Έτσι, η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από 26 Απριλίου ως και την πάροδο της 30ής Απριλίου 2014, ημέρας Τετάρτης.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από τον ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας των υπαλλήλων των δήμων ειδικότητας σχολικών φυλάκων (υπ’ αριθ. 9/2014 ανακοίνωση), οι οποίοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας , παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας: α) τον οριστικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων σε θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ), ο οποίος διαμορφώθηκε από το ΑΣΕΠ με βάση τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τις προτιμήσεις των υπαλλήλων και β) τον πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.