Πέντε είναι οι προτεραιότητες του προπονητή του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ματς κόντρα στον ΠΑΟ
GEWRGIADHSΣε πέντε σημεία που έχουν να κάνουν με αγωνιστικό, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι, έχει σταθεί αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Γεωργιάδης, προετοιμάζοντας τον ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί πολλές φορές στα ντέρμπι οι τακτικές να πηγαίνουν… περίπατο και να καθορίζουν την έκβαση του αποτελέσματος η θέληση και το πάθος, όμως ο νεαρός τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχουν αυτό στο μυαλό τους οι παίκτες του. Τους ζητάει να απόλυτη συγκέντρωση και να ακολουθήσουν, όσα έχουν δουλέψει τον τελευταίο καιρό για το σαββατιάτικο ματς του ΟΑΚΑ.

Ναι, μεν περιμένει να δει δυναμική εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του, αλλά συνιστά και ψυχραιμία και επισημαίνει ότι πρέπει να δουλέψει πρώτα το μυαλό και μετά η… καρδία.

Επιπλέον, προσπαθεί να τους προετοιμάσει ώστε να διαχειριστούν κατάλληλα το πάθος τους. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει να βρεθεί σε τελικό από το 2003, όταν είχε επικρατήσει 1-0 του Άρη με γκολ του νυν προπονητή του. Για αυτό ο ίδιος δεν θέλει να τους βγει σε άγχος, η μεγάλη επιθυμία που υπάρχει στην ομάδα για κατάκτηση του τροπαίου.

Ο 42χρονος τεχνικός ποντάρει πολλά στην άμυνα. Είναι κάτι που έχει δουλέψει πολύ από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, η οποία δέχθηκε αρκετά φθηνά γκολ επί Στέφενς. Οπότε δεν θέλει να δει να δέχεται ο ΠΑΟΚ κάποιο τέρμα από αφέλεια σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Πολύ δουλειά έχει γίνει και στα στημένα αυτές τις ημέρες. Ξέρει ο Γεωργιάδης ότι η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ήρθε με δυο γκολ από στημένες φάσεις. Ακόμη το 1-0 από τον Κλάους στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, προήλθε από τέτοια φάση, που μέσω κομπίνας αποδιοργανώθηκε η άμυνα του αντιπάλου.

Νίνης ή Κίτσιου

Μια θέση παίζεται σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γεωργιάδης στο ΟΑΚΑ. Σκέφτεται σχήμα 4-3-3 με ένα «εξάρι» και δύο «οχτάρια». Αν καταλήξει σε αυτό τελικά ο Κίτσιου θα είναι ένας από τους τρεις χαφ. Διαφορετικά, θα πάει στο 4-2-3-1 με δύο αμυντικούς μέσους και έναν επιτελικό. Σε αυτήν την περίπτωση ο Νίνης θα αγωνιστεί αντί του νεαρού μεσοαμυντικού. Σίγουροι είναι οι Γλύκος στο τέρμα, με τους Τζαβέλλα, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Σκόνδρα, Κάτσε, Λάζαρ, Στοχ, Σαλπιγγίδη.

Μένει να δούμε ποιος ποδοσφαιριστής θα προστεθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ως γνωστόν οι Αθανασιάδης, Κατσουράνης και Νάτχο είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.