Ο 41χρονος προπονητής αντιμετωπίζει, έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τη στελέχωση της ενδεκάδας
ANASTASIOUΗ ώρα του τελικού για τον Παναθηναϊκό πλησιάζει. Ο Γιάννης Αναστασίου στον μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, ακόμη και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, πλην του Εμίρ Μπαϊράμι. Ο 41χρονος προπονητής αντιμετωπίζει, συνεπώς, έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τη στελέχωση της ενδεκάδας.

Ο Κοτσόλης έχει προβάδισμα αντί του Καπίνο για τη θέση του γκολκίπερ, μιας κι έχει παίξει σε όλα τα φετινά ματς του θεσμού
έχοντας καλή παρουσία. Από εκεί και πέρα, για το δεξί άκρο της άμυνας φαβορί είναι ο Τριανταφυλλόπουλος και για το αριστερό ο Νάνο παίζει… μόνος του. Στα στόπερ σίγουρη είναι η παρουσία του Σίλντενφελντ, ενώ για την άλλη θέση ερίζουν ο Κουτρουμπής με τον… Μέντες. Ο Ολλανδός έχει ανταποκριθεί άριστα σε ρόλο δεύτερου αμυντικού προσδίδοντας ηρεμία στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να προτιμηθεί να παίξει εκεί αντί για τη μεσαία γραμμή.

Εφόσον ο Μέντες παίξει στην άμυνα, οι Ζέκα, Πράνιτς και Αμπέντ έχουν τον πρώτο λόγο για τη μεσαία γραμμή, δίχως να αποκλείεται και η λύση του Λαγού αν επιλεγεί ένα κάπως πιο συντηρητικό σχήμα. Η παρουσία του Μπεργκ στην επίθεση είναι σίγουρη, αλλά από εκεί κι έπειτα υπάρχουν ερωτηματικά. Μία επιλογή είναι να παίξει δίπλα του ο Πέτριτς, η άλλη Καρέλης ή Κλωναρίδης, πιθανώς ο Κροάτης μαζί με έναν από τους δύο νεαρούς εφόσον οι «πράσινοι» παραταχθούν φουλ επιθετικά, όπως συνέβη στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ. Αν προτιμηθεί σχήμα με δύο φορ κι όχι τριάδα στην επίθεση, θέση διεκδικεί και ο Ατζαγκούν ως μεσοεπιθετικός.

Περισσότερα θα φανούν τις προσεχείς ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας, αν και ο Γιάννης Αναστασίου φροντίζει να κρατά πάντα κλειστά τα πλάνα του και να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο. Το βέβαιο πάντως είναι πως έχει πολλές επιλογές για να καταρτίσει την ενδεκάδα όπως ακριβώς θέλει.

Στο μεταξύ, πιθανότατα την Τετάρτη θα έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια της τα 21.300 εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου. Ο αριθμός αναμένεται να εξαντληθεί από οργανωμένους και μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που έχουν προτεραιότητα.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.