Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη

olympiakosΔεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 88-71 στο Palacio de Deportes σε ένα παιχνίδι, που η βασίλισσα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης άντεξαν για ένα ημίχρονο στη Μαδρίτη. Με το σφύριγμα της λήξης της δεύτερης περιόδου, άλλωστε, ήταν πίσω στο σκορ με 48-41 και έδειχναν πως θα παλέψουν έως το τέλος το ματς. Είχαν καταφέρει, εξάλλου, να γυρίσουν στο ματς, αφού το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε στο -15 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (27-12).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε γκάζι και επί της ουσίας καθάρισε το ματς. Οι Μαδριλένοι έσφιξαν στην άμυνα και σε κάποιες περιπτώσεις και με την ανοχή των διαιτητών κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον Ολυμπιακό.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν απειλήθηκε από τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι καλούνται, πλέον, να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση την Πέμπτη και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 για να πάρουν το προβάδισμα εν όψει της συνέχειας στο ΣΕΦ.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης κορυφαίος ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους (3/5δίπ., 4/6τρίπ., 2/2β.), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και μόλις 1 λάθος σε 30:01.

enikos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.