DHMOS MOYSIKO KOKTEILΤο Μουσικό κοκτέιλ με τον Δήμο βγήκε στο αέρα τον Μάιο του 2004. Από την αρχή η ώρα μετάδοσης της εκπομπής ήταν και είναι στις 3 το μεσημέρι, αρχικά με μια ώρα διάρκεια και στην συνέχεια η εκπομπή έγινε 2ωρη ενώ προστέθηκε και η επανάληψη κάθε απόγευμα 7 με 9 .

Η αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτή που κρατά ζωντανή την εκπομπή και συνεχίζει δυνατά ακόμη και σήμερα μεταδίδοντας αυστηρά και μόνο ελληνικές επιτυχίες και εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεντεύξεις από όλο τον κόσμο του θεάματος… Όλα αυτά πάντα με πολύ σαρδάμ, γέλιο, ανέκδοτα, φάρσες, τηλεοπτικά νέα και παράξενες ειδήσεις.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Δήμου το happytv.gr:

Πόσο καιρό κάνεις ραδιόφωνο και τι σ” έκανε να ασχοληθείς με αυτό;
Δέκα χρόνια και… καθημερινά στον αέρα και είναι κάτι που πραγματικά αγαπώ. Με το ραδιόφωνο ασχολήθηκα γιατί πολύ απλά αυτό ήταν το όνειρο μου από μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθομαι σπίτι, μπροστά από ένα ράδιο και να κάνω μόνος μου εκπομπή , ε και σιγά έγινε και πραγματικότητα .

Η μουσική την οποία μεταδίδεις, είναι στα γούστα σου ή το κάνεις επειδή είναι η δουλειά σου;
Είναι σίγουρα στα γούστα μου, δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή με τραγούδια που απλά μου λένε ότι πρέπει να παίξω η όχι , μου αρέσει πάντα να κάνω αυτό που εγώ κρίνω σωστό και παίρνω καλά , γιατί αν έμενα ένα τραγούδι δεν μου αρέσει θα το κόψω ακόμη και στον αέρα και φυσικά θα πω την γνώμη μου .

Πως ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκες μπροστά στο μικρόφωνο;
Με πολύ τρακ , θυμάμαι έτρεμα ,μιλούσα από την μύτη στην αρχή ε εντάξει αυτό μετά το διόρθωσα αλλά είναι ένα συναίσθημα που ποτέ δεν ξεχνάς.

Πόσο μαγευτικό είναι να είσαι μόνος/η σε ένα στούντιο με χιλιάδες ακροατές που μόνο ακούν; Ή μήπως έχει χαθεί αυτή η μαγεία τώρα με το Internet που πλέον μπορούν εύκολα να δουν φωτογραφία του αγαπημένου τους ραδιοφωνικού παραγωγού;
Είναι πραγματικά μαγευτικό, και μάλιστα είμαι τόσο αυθόρμητος που μερικές φορές δίνω ακριβώς στους ακροατές να καταλάβουν ακόμη και το πώς είμαι ντυμένος, αν φορώ παπούτσια ή παντόφλες και γενικά τι γίνεται μέσα στο στούντιο.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής και ποιο τραγούδι θεωρείς γούρι σου;
Δύσκολη ερώτηση , αλλά νομίζω πως αγαπημένοι μου είναι όλοι οι τραγουδιστές που εκτός από τα τραγούδια τους είναι και καλά παιδιά και είναι λίγο σπάνιο αυτό.

Με ποιο τραγούδι έχει κλάψει;
Με πολλά, έχω κλάψει ακόμη και με ένα τραγούδι του Σαρμπελ , δεν θυμάμαι πιο αλλά θυμάμαι ότι έκανα εκπομπή με 150 χτύπους , αυτό τα λέει όλα .

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή που έζησες στον «αέρα»;
Είναι παρά πολλές , ξεχωρίζω όμως τις πολύ ωραίες στιγμές που έχουμε περάσει με την Έφη Θώδη γιατί πάντα στις συνεντεύξεις μαζί τις περνάμε μοναδικά.

Και η χειρότερη;
Όταν έχω καλεσμένο που του τα βγάζεις με το «τσιγκέλι» και σε κάνει να βαριέσαι μέσα σε πέντε λεπτά, ε τότε πραγματικά φορτώνω.

Η καλύτερη συνέντευξη που έχεις κάνει, με ποιον καλλιτέχνη ήταν;
Εδώ δεν ξέρω από που να αρχίσω ξεχωρίζω σίγουρα την συνέντευξη με τον Γιάννη Πλούταρχο, Πάνο Κιαμο, Κάτια Δανδουλακη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Νάντια Μπουλε, Βασιλική Ανδριτσου, Γιώργο Τσαλίκη, Δέσποινα Ολυμπίου και αν με αφήσετε θα γράψω και πολλά ακόμη ονόματα.

Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να κάνεις συνέντευξη;
Είμαι τόσο τυχερός που δεν υπάρχει καλλιτέχνης που να ήθελα να κάνω συνέντευξη και δεν έχω κάνει, από αυτούς που δεν έχω κάνει είναι επειδή δεν μου άρεσαν ή επειδή προσπάθησα και είχαν μια περίεργη συμπεριφορά.

Ραδιοφωνικός παραγωγός σπουδάζεις ή μαθαίνεται με τη δουλειά;
Σίγουρα μαθαίνεται και σου το λέω αυτό εκ πείρας.

Τι όνειρα και τι στόχους έχεις;
Πολλά απλά τα όνειρα μου δεν θέλω να τα λέω, τα κρατάω μόνο για μένα γιατί αλλιώς φοβάμαι ότι δεν θα πραγματοποιηθούν.

Υπάρχει κάποιος ραδιοφωνικός παραγωγός ή dj που θαυμάζεις και θα ήθελες ανάλογη καριέρα;
Όχι, ποτέ μου δεν θαύμαζα κάποιον ούτε ήθελα να κάνω την καριέρα του.

Τι άλλο κάνεις στη ζωή σου, εκτός το ραδιόφωνο;
Κάνω ραδιόφωνο!

Ποια είναι τα 5 τραγούδια που ακούς ή μεταδίδεις περισσότερο τον τελευταίο καιρό;
1. Δε μου περνάς – Πάνος Κιάμος
2. Σταθερά – Δέσποινα Ολυμπίου
3. Να πονάς να υποφέρεις – Δήμητρα Ταγιάννη
4. Άνεμος αγάπης – Ελένη Φουρέιρα
5. Θέλεις πόλεμο – Γιώργος Τσαλίκης

happytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.