Η Ferrari ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο σε θεματικό πάρκο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να λειτουργεί πλήρως από το 2016
FERRARIΟλα είναι στην θέση τους για να ανοίξει το πρώτο στον κόσμο Ferrari Hotel σε ένα νέο θεματικό πάρκο Ferrari Land το 2016 στην Ισπανία.

Το ξενοδοχείο 250 δωματίων υπόσχεται υπηρεσίες 5 αστέρων σε συνδυασμό με εστιατόρια, καταστήματα και μεγάλους χώρους προσομοίωσης αγώνων αυτοκινήτων, όπως ανακοίνωσε η PortAventura Entertainment, η οποία έχει υπογράψει τη συμφωνία με την Ferrari SpA.

Το resort της Ferrari θα είναι μέρος του συγκροτήματος PortAventura που βρίσκεται κοντά στη Βαρκελώνη. Το συγκρότημα έχει περίπου 4 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, με σχεδόν το ήμισυ να προέρχονται εκτός Ισπανίας, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η PortAventura σχεδιάζει μια επένδυση 100 εκατομμυρίων ευρώ για να δημιουργήσει το θεματικό πάρκο Ferrari Land, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στο παγκόσμιο εμπορικό σήμα της Ferrari και θα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη και ταχύτερη πίστα στην Ευρώπη. Η HotelChatter.com σημειώνει ότι ενώ αυτό θα είναι το πρώτo στον κόσμο Ferrari Hotel, θα είναι ωστόσο το δεύτερο Ferrari Land. Το Abu Dhabi Ferrari World είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία.

«To Ferrari Land θα απευθύνεται σε οικογένειες, καθώς και στους οπαδούς της Φόρμουλα 1», όπως δήλωσε ο Αντρέα Περόνε, διευθύνοντας σύμβουλος της Ferrari Brand. «Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε την δημιουργία και άλλων θεματικών πάρκων της Ferrari εκτός Ευρώπης», πρόσθεσε.

 thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.