Ο Κασιδιάρης απειλούσε από τον Ιανουάριο να δώσει συνομιλίες Αθανασίου-δικαστών

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜε νέα βίντεο απειλούν ευθέως την κυβέρνηση οι Χρυσαυγίτες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις τους μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο-υποκλοπή με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης από τον Ιανουάριο του 2014 απειλούσε να δώσει συνομιλίες του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου με δικαστές. «Υπάρχουν μαρτυρίες και θα το δείτε. Ο Αθανασίου πήρε τηλέφωνο» είχε πει σε κομματική συγκέντρωση μεταφέροντας τον «διάλογο» Αθανασίου-δικαστών. Δείτε το βίντεο

Χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Νίκος Μίχος εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι Ε και μίλησαν ανοιχτά για την ύπαρξη νέων βίντεο όχι μόνο με τον τέως γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου αλλά και με άλλους βουλευτές από όλα τα κόμματα. Εν ολίγοις, οι Χρυσαυγίτες παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τους πάντες!

Οι τρεις Χρυσαυγίτες δήλωσαν στην τηλεοπτική τους συνέντευξη ότι συναντούσαν συχνά τον Τάκη Μπαλτάκο. Ο Ηλίας Παναγιώταρος δε ισχυρίστηκε ότι έχει υλικό στο οποίο φαίνεται ο πρώην γ.γ. να του λέει πως ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου κάλεσε τους ανακριτές για να παρέμβει στο έργο τους.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι διαθέτει στοιχεία από συνομιλίες του με βουλευτές από διάφορα κόμματα, οι οποίοι τάσσονταν υπέρ της άποψης ότι έχει στηθεί σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, στην εκπομπή αναφέρθηκε (και δεν διαψεύστηκε) ότι υπάρχουν ακόμα έξι με επτά βίντεο, εκ των οποίων το ένα είναι 28 λεπτά και τα οποία θα προκαλέσουν σάλο με αναφορές σε ονόματα και καταστάσεις.

Την ύπαρξη νέων βίντεο ουσιαστικά επιβεβαίωσε με χθεσινή του συνέντευξη ο Τάκης Μπαλτάκος.

Μιλώντας στον Real FM και το Νίκο Χατζηνικολάου παραδέχτηκε ότι υπάρχουν και άλλες συνομιλίες που έχουν προηγηθεί και μία-δύο που ακολούθησαν. Οταν ερωτήθηκε αν έχει πει χειρότερα απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι. Ο,τι έχω και να έχω πει εξυπηρετούσε ένα σκοπό». Ερωτηθείς αν έχει συναντηθεί και με άλλους Χρυσαυγίτες, απάντησε καταφατικά, ενώ για το ύφος που χρησιμοποίησε στη στιχομυθία με Κασιδιάρη είπε ότι αλλάζει ύφος ανάλογα με το ποιον μιλάει. Παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει επίσης με τους Μιχαλολιάκο και Παππά.

Χαρακτήρισε αυτό που έκανε με τον Κασιδιάρη ως «καθημερινότητα» και πως «ο πρωθυπουργός ήξερε ότι έπρεπε να απεγκλωβίσουμε όσους βρίσκονταν στη Χρυσή Αυγή». Υπογράμμισε πάντως ότι δεν υπήρχε λόγος ο πρωθυπουργός να γνωρίζει τις επαφές του με τη Χρυσή Αυγή, «ήταν λεπτομέρεια αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με Κασιδιάρη είπε: «Με βρήκε στο διάδρομο, μου είπε ότι έχουν προσωπικό παράπονο, δεχόμουν πολλούς ανθρώπους. Επειδή και στο παρελθόν μιλούσα μαζί του, τον δέχτηκα. Το ότι ήταν κατηγορούμενος δεν σημαίνει ότι είναι και καταδικασμένος. Οταν κατάλαβα στη συνέχεια τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι οι συναντήσεις μηδενίστηκαν. Τον είδα γιατί ήθελα να δω και πού το πάνε» υπογραμμίζοντας ότι στόχος του ήταν να απεγκλωβίσει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και αυτό το έκανε «με πλειάδα ενεργειών».

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.