aaaaΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, με πρωτοβουλία των Γραφείων  Σχολικών Δραστηριοτήτων (Σ.Δ.), του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων (Σ.Σ.Ν.), του Κέντρου Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) και σε συνεργασία με τους Ορίζοντες και το Χαμόγελο του Παιδιού,  σας καλεί στην ενημερωτική Ημερίδα για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα: «Ναι στη φιλία – Όχι στο σχολικό εκφοβισμό»  Aκούμε, στηρίζουμε και εμψυχώνουμε τους εφήβους  που διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, ώρα 18:00 μ. μ., στην αίθουσα ¨Πέτρος Σιούλης¨, στο Διοικητήριο Γρεβενών.

Ο Δ/ντής Δ/θμιαςΕκπ/σης Γρεβενών

        MScΘωμάς Λιάμπας

Star-fm.gr: Μία ώρα πριν τον απολογισμό του Δημάρχου Γρεβενών. Θα ήταν προτιμότερο, εάν θα ήθελαν να έχει κόσμο η εκδήλωση, να συμβουλευτούν το Γραφείο του κ.Δημάρχου. Το εάν το δήλωσαν(!) πρώτοι ή δεύτεροι, αυτό αλλάζει, υπέρ του Δήμου Γρεβενών. Λογικά, θα πρέπει όλοι οι ομιλητές επισκέπτες στην συνέχεια, να τιμήσουν (αμέσως μετά), την κορυφαία εκδήλωση του Δήμου.

Εκτός κι αν … έγινε τυχαία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.