Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μ.Χαρακόπουλος: Το όραμα που υπηρετώ «από όποια θέση κι αν βρίσκομαι»

23 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Εκδήλωση στη μνήμη του Μαρίνου Αντύπα

Μ.ΧαρακόπουλοςΓια το όραμα του αγωνιστή του αγροτικού ζητήματος Μαρίνου Αντύπα μίλησε σε εκδήλωση ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, σημειώνοντας πως «αυτό είναι το όραμα που επιδιώκω να υπηρετώ κι εγώ, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι».

«Το όραμα του Μαρίνου Αντύπα ήταν: κλήρος για όλους τους κολλήγους, και έγινε πραγματικότητα με θυσίες εκ μέρους των αγροτών αλλά και με οξυδέρκεια και αποφασιστικότητα πολιτικών ηγετών όπως ο εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος.

»Το δικό μας όραμα πρέπει να είναι η αναζωογόνηση της υπαίθρου με νέους αγρότες, η αύξηση της αγροτικής παραγωγής και της αυτάρκειας σε εγχώρια αγροτικά προϊόντα, ποιοτικά τρόφιμα.

»Αυτό είναι το όραμα που επιδιώκω να υπηρετώ κι εγώ, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι» είπε ο κ. Χαρακόπουλος χαιρετίζοντας τις εκδηλώσεις στη μνήμη του δολοφονηθέντος αγωνιστή που
διοργάνωσε ο Δήμος Αγιάς.

Ο λαρισαίος πολιτικός, που εμφανίζεται αποφασισμένος για έξοδο από την κυβέρνηση για το θέμα του γάλακτος, έχει δηλώσει πως αναμένει την τελική διαμόρφωση του κειμένου για τη ρύθμιση προκειμένου να τοποθετηθεί.

in

This entry was posted on Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2014 at 17:55 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply