Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Περιήγηση στα εκπληκτικά ανανεωμένα γραφεία της Google στο Άμστερνταμ

22 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά εντυπωσιακά γραφεία γνωστών εταιρειών, μια εκ των οποίων ήταν και η Google, η οποία πρόσφατα ανανέωσε τα γραφεία της στην Ολλανδία

googleΜετά από μια εκτενή ανακαίνιση, η Google έχει ξανανοίξει τις πόρτες των εντυπωσιακών και ιδιόμορφων γραφείων της στο Άμστερνταμ. Όπως θα δείτε, το studio διακόσμησης D/DOCK μετέτρεψε αυτόν τον χώρο 3.000 τετραγωνικών μέτρων σε ένα διαδραστικό περιβάλλον για την τοπική ομάδα της Google.

Το γκαράζ στο οποίο οι ιδρυτές Larry Page και Sergey Brin ξεκίνησαν την Google, αποτέλεσε την έμπνευση για την όλη διακόσμηση του εσωτερικού του κτηρίου κι έτσι εκκεντρικά στοιχεία σε όλο το γραφείο απεικονίζουν αυτή την εποχή. Από τα γκράφιτι στους τοίχους και τα φώτα που μοιάζουν με χαρτόκουτα, μέχρι τις εκτεθειμένες οροφές και την αίθουσα με τις 70 θέσεις, που είναι γνωστή ως Tech Talk.

 

Περιήγηση στα ανανεωμένα γραφεία της Google στο Άμστερνταμ (1)

Περιήγηση στα ανανεωμένα γραφεία της Google στο Άμστερνταμ (3)

Περιήγηση στα ανανεωμένα γραφεία της Google στο Άμστερνταμ (4)

Περιήγηση στα ανανεωμένα γραφεία της Google στο Άμστερνταμ (5)

Περιήγηση στα ανανεωμένα γραφεία της Google στο Άμστερνταμ (6)

Περιήγηση στα ανανεωμένα γραφεία της Google στο Άμστερνταμ (7)

Περιήγηση στα ανανεωμένα γραφεία της Google στο Άμστερνταμ (8)

otherside

This entry was posted on Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2014 at 23:11 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply