Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το νέο «καυτό» ημερολόγιο της Πετρούλας

Μάρτιος 16th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Άργησε λίγο, αλλά ήρθε για να αλλάξει και να βάλει «φωτιά» στο 2014

PETROYLAΜπορεί να μην κάνει πλέον συχνές εμφανίσεις, αλλά φροντίζει αυτές που κάνει να μείνουν σε όλους αξέχαστες. Και για ακόμα μια φορά, η Πετρούλα Κωστίδου το πέτυχε – και με το παραπάνω!

Τι και αν μπήκε ο Μάρτιος, η «καυτή» Πετρούλα κυκλοφόρησε το πιο σέξι – ελληνικό – ημερολόγιο που σίγουρα θα κάνει πολλούς να θέλουν να πάρουν τη χρονιά από την αρχή…

Άλλωστε, τον Ιανουάριο βρίσκει την τηλεπερσόνα με τα πόδια ανοιχτά, ο Μάρτιος αποκαλύπτει το στήθος της, που τόσο έχει θαυμαστεί από το αντρικό κοινό, ενώ τον Αύγουστο, η Πετρούλα σε καλεί να κάνεις μαζί της μπάνιο…

Στην αρχή του φθινοπώρου, τον Σεπτέμβριο ποζάρει περισσότερο ντυμένη, ενώ η χρονιά κλείνει με το μοντέλο να απολαμβάνει τη σάουνα, προκειμένου να υποδεχτεί το 2015 ανανεωμένη.

Όλοι οι υπόλοιποι μήνες, υπάρχουν μέσα στο ημερολόγιο που κυκλοφορεί με το νέο τεύχος του Playboy, μαζί με ένα dvd από τα παρασκήνια της «καυτής» φωτογράφησης.

protothema

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 16th, 2014 at 12:55 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply