Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έτοιμο το βιβλίο του Γιώργου Παπανδρέου

12 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο πρώην πρωθυπουργός εξηγεί υπό ποιες συνθήκες παρέδωσε την εξουσία
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΣχεδόν έτοιμο είναι το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο οποίο δίνει τη δική του εξήγηση υπό ποιες συνθήκες παρέδωσε την εξουσία.

Σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», το βιβλίο αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, αφού αναφέρεται στις συνθήκες, όπως ο ίδιος τις ονομάζει, κατά τις οποίες παρέδωσε την εξουσία, ποια ήταν η πολιτική κατάσταση που επικρατούσε τότε, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν θα αναφερθεί ονομαστικά και στις περιπτώσεις υπονόμευσής του, όπως τις χαρακτήριζε, όταν αναγκάστηκε να παραδώσει την εξουσία.

Στο βιβλίο θα περιγράφεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, με κάθε λεπτομέρεια και η περίφημη Σύνοδος των Καννών και οι διάλογοι που είχαν ανταλλάξει ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Σαρκοζί αλλά και με την κυρία Μέρκελ.

«Έτσι θα μάθουμε και από την πλευρά του συγγραφέως τι ακριβώς συνέβη στις Κάννες», καταλήγει ο «ΒΗΜΑτοδότης».

newsbeast

This entry was posted on Τετάρτη, 12 Μαρτίου, 2014 at 22:22 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply