Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προσοχή: Κυκλοφορούν στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα

Μάρτιος 7th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Πώς θα τα ξεχωρίσετε

XARTONOMISMATAΠλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Αρχαγγέλου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα χαρτονομίσματα αυτά βρέθηκαν στην κατοχή αρκετών κατοίκων στις συναλλαγές που είχαν τις τελευταίες μέρες.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Ροδιακή», τα χαρτονομίσματα αυτά είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας και μάλιστα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν είναι υποψιασμένος να τα διακρίνει.Απουσιάζει όμως από αυτά το σχετικό υδατογράφημα, ενώ η ταινία ασφαλείας που θα έπρεπε να υπάρχει, αν το προσέξει κανείς είναι ξεθωριασμένη και μοιάζει περισσότερο με μουτζούρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες καταγγελίες στην αστυνομία, που ψάχνει να βρει ποιος ή ποιοι διοχετεύουν στην αγορά τα πλαστά χαρτονομίσματα.

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 7th, 2014 at 21:04 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply