Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του θανάτου των δύο μελών των αμερικανικών SEALS που βρέθηκαν νεκροί, ενώ το Maersk Alabama ήταν δεμένο στο λιμάνι της Mαδαγασκάρης

Νεκροί δύο Αμερικανοί κομάντος στο πλοίο που γυρίστηκε το οσκαρικό Captain PhillipsΔύο πρώην Αμερικανοί κομάντος της περίφημης ομάδας των SEALS του αμερικάνικου ναυτικού που εργάζονταν στο πλοίο Maersk Alabama βρέθηκαν νεκροί την Τρίτη, ενώ το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο στη Μαδαγασκάρη.

Στο συγκεκριμένο πλοίο γυρίστηκε η ταινία Captain Phillips με τον Tom Hanks, η οποία είναι μεταξύ των υποψηφίων για τα φετινά βραβεία Όσκαρ.

Μάλιστα, ένας εκ πρωταγωνιστών, o Barkhad Abdi, αν και εθελοντής, έλαβε το βραβείο για τον καλύτερο β’ αντρικό ρόλο στα βραβεία BAFTA, που θεωρούνται προάγγελος για τα Όσκαρ.

Πολλές φορές η πραγματικότητα και η ζωή η ίδια, ξεπερνούν ακόμη και αυτά που φαντάζονται οι πιο επιδέξιοι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες…

Το Captain Phillips διηγείται μια πραγματική ιστορία πειρατείας που συγκλόνισε την Αμερική το 2009 καθώς το «Maersk Alabama» ήταν το πρώτο, μετά από διακόσια χρόνια, αμερικανικό φορτηγό πλοίο που χτυπήθηκε από πειρατές

Το σενάριο του φιλμ είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο «A Captain’s Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea» του καπετάνιου Richards Phillips.

Ο Tom Hanks υποδύεται τον Captain Phillips, τον αρχηγό του πλοίου o οποίος, χωρίς όπλα και κάποια ειδικότητα στην τέχνη της διπλωματίας, καταφέρνει να διαπραγματευτεί για τη ζωή του πληρώματός του.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.